hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

topiki agora pappas fro

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Κάλεσμα στον εμπορικό κόσμο να συμμετάσχει δυναμικά στο συλλαλητήριο ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο την Τετάρτη  22/11 στις 13.00 στο χώρο της κεντρική πλατείας, απηύθυνε το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Για το λόγο αυτό καλούν τους συναδέλφους τους, ως ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και διευκόλυνσης,  να κλείσουν τα καταστήματα από 12.00 έως 14.00.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αριστοτέλης Αντωνίου, η αντιπρόεδρος κ. Ρούλα Νιάκα και το μέλος του ΔΣ κ. Παναγιώτης Τζόκας παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.

Αρχικά ο κ. Αντωνίου υπογράμμισε:

"Την Πέμπτη μετά από κάλεσμά μας συγκεντρωθήκαμε με φορείς και Σωματεία στην αίθουσα του ΕΒΕ να συζητήσουμε για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.  Ένα νομοσχέδιο που κάνει ξεκάθαρη την παραδοχή του κράτους πως δεν μπορεί ή δεν θέλει να φορολογήσει τα μεγάλα εισοδήματα και ρίχνει το μπαλάκι σε μας. Η φορολόγηση εισοδημάτων που ποτέ δεν αποκτήθηκαν είναι για τους μικρούς και μικρομεσαίους επαγγελματίες η ταφόπλακά μας. Γι αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους εμπόρους και επαγγελματίες και όλα τα Σωματεία του νομού την Τετάρτη 22/11 στις 13.00 στην κεντρική πλατεία να διαμαρτυρηθούμε και να φωνάξουμε για το δίκαιο μας. Επιπλέον η περιοχή μας έχει διαλυθεί από τα απανωτά ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιανού, του Daniel και του Elias. Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα σημάνει το τέλος της περιοχής μας."

Ακολούθως η κ. Νιάκα σημείωσε:

"Δεν γίνεται να είμαστε φοροκλέφτες και αναφέρομαι στον κλάδο ένδυσης υπόδησης. Οσοι παίρνουν αποφάσεις θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν γίνεται το 99.99 % των συναλλαγών να γίνεται με POS και το λιανεμπόριο να φοροδιαφεύγει. Δεν μπορεί να μπαίνουν όλοι σε ένα τσουβάλι και να υπάρχουν οριζόντια μέτρα. Θα πρέπει όλοι να κινητοποιηθούμε αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τετάρτη. Το δίωρο κλείσιμο των καταστημάτων γίνεται για να είμαστε όλοι στην κεντρική πλατεία και να στείλουμε ττο μήνυμα ότι αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς. Εκείνο που θα έπρεπε να κοιτάξουν είναι το παρεμπόριο όπου καθημερινά διακινούνται δις και το στεγασμένο εμπόριο υποφέρει."

Εν συνεχεία ο κ. Τζόκας τόνισε:

"Είναι σημαντική η παρουσία όλων των συναδέλφων την Τετάρτη στην κεντρική πλατεία. Εμείς που πάντα πληρώναμε τη φορολογία έρχονται πάλι στο μικρό επαγγελματία και έμπορα, μη επιτρέποντάς του πλέον να παραμείνει στο μαγαζί του.  Είναι επιτακτική ανάγκη να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας και να μην περάσει το νομοσχέδιο. Κάθε φορά που βγαίνουμε σε συλλαλητήρια κάτι κερδίζουμε. Το πλήθος του κόσμου φοβούνται και μετράνε."

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->