vas1vas2

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, που στόχο είχε την ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας στην τοπική αγορά κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Περίπου 50.000 συμμετοχές συγκέντρωσε η εορταστική κλήρωση. Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας και του Επιμελητηρίου.

Όσοι καταναλωτές πραγματοποίησαν αγορές αξίας άνω των 10 ευρώ σε καταστήματα-μέλη του Συλλόγου έλαβαν λαχνούς και συμμετείχαν σε κλήρωση με πλούσια δώρα, δίνοντας έτσι ένα επιπλέον κίνητρο για τη στήριξη της τοπικής αγοράς τις ημέρες των γιορτών.

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε δημόσια στο χώρο του Επιμελητηρίου η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, τα δώρα που κερδίζουν οι τυχεροί είναι τα εξής:
– Ένα laptop με τον λαχνό 09239
– Ένα tablet με τον λαχνό 23846
– Μία smart TV με τον λαχνό 5120
– Δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ, που θα εξαργυρωθούν σε καταστήματα-μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, για τους λαχνούς: 03935, 20156, 06951, 08404, 00512, 02931 και 22045.

e-max.it: your social media marketing partner

 

 

 

  

kedriki odos

 vas3

 

 

  

   

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->