ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
Typography

Δωρέαν προληπτικές εξετάσεις και ενημέρωση για τον καρκίνο του δέρματος διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας το Σάββατο 18 Μαΐου στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι ενώ πρέσβειρα επικοινωνίας των δράσεων πρόληψης είναι η ολυμπιονίκης και δις πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων και δράσεων με τον τίτλο-λογοπαίγνιο «ΔΕΡΜΑΪΟΣ» η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και το ΔΣ του Ιατρικού Σύλλόγου Καρδίτσας παραχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης συνέντευξη τύπου.  

Αρχικά ο Γραμματέας του Συλλόγου και Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος κ. Νικόλαος Ρωτσιάμης τόνισε:

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει θεσπιστεί ο μήνας Μάιος ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος. Γι΄ αυτό άλλωστε κάναμε και το λογοπαίγνιο «ΔΕΡΜΑΪΟΣ».

Είμαστε ευλογημένοι καθώς ζούμε σε μια χώρα με έντονη ηλιοφάνεια. Είναι γνωστό ότι ο ήλιος συμβάλει καθοριστικά τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική ευεξία του ανθρώπου.

Αλλά αν εκτιθέμαστε αλόγιστα  όσο καλός είναι μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Οι περισσότεροι έχουν συνδυάσει τον ήλιο κακώς μόνο με τη θάλασσα. Ο ήλιος είναι παντού. Πόσο μάλλον στο ν. Καρδίτσας που είναι κατεξοχήν αγροτικός και οι συμπολίτες μας εκτίθενται απότομα, άναρχα και για πολλές ώρες μη λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα.

Για πρώτη φορά ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας σε συνεργασία με την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία συμμετέχει στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού διοργανώνοντας μια σειρά από δράσεις που θα κορυφωθούν το Σάββατο 18 Μαΐου στην κεντρική πλατεία όπου  θα πραγματοποιείται ενημέρωση και δωρεάν εξέταση των συμπολιτών μας από τις 10.00 έως τις 14.00

Ευχαριστώ τη δις πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που δέχτηκε την πρόσκληση μας για να γίνει κεντρική πρέσβειρα στην εκστρατεία μας.»

Η πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη υπογράμμισε:

«Ως αθλήτρια χρειαζόμαστε αντηλιακό χειμώνα – καλοκαίρι . Στην προπόνηση θα με δείτε με άλλο χρώμα, ακόμα και για τη βόλτα είναι απαραίτητο το αντηλιακό. Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που μπορώ να μιλήσω για την πρόληψη και να έρθει ο κόσμος στη πλατεία να ενημερωθεί.»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Θωμάς Σίμος τόνισε:

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας συνεχίζει να τονίζει την εξωστρέφεια του με επαναλαμβανόμενες δράσεις για επίκαιρα ιατρικά θέματα. Στο πλαίσιο του «ΔΕΡΜΑΪΟΣ» οργανώνουμε δωρεάν προληπτική εξέταση για τους συμπολίτες μας.

Τέλος ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Δημήτρης Παπούλιας σημείωσε:

Είναι εξαιρετικής σημασίας το γεγονός ότι στις προσπάθειες του Ιατρικού Συλλόγου συμμετέχει ως πρέσβειρα επικοινωνίας η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μια ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια που πέρα από τις επιτυχίες της στον αθλητισμό είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος. Την ευχαριστούμε θερμά.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->