ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Με αξιόλογη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή δύο συμπολιτών μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου διαχρονικών (ηλικίας άνω των 35 ετών) αθλητών.

Συγκεκριμένα ο Αθανάσιος Καμπίτσας κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις ύψος, στην ηλικιακή κατηγορία των 45 - 49 ετών. Η σημαντική αυτή επιτυχία για τον κλασικό αθλητισμό του νομού μας κι όχι μόνο, επήλθε αφού ο αθλητής μας πέρασε όλα τα ύψη μέχρι το 1.75 με την 1η προσπάθεια. Ο Καμπίτσας, ελεύθερος επαγγελματίας βρέθηκε κοντά στην κατάκτηση ακόμα και του ασημένιου μεταλλίου αλλά στάθηκε άτυχος στις προσπάθειές του στο 1.80.

Στο ίδιο αγώνισμα διακρίθηκε και ο Στέλιος Αναστασόπουλος, εκπαιδευτικός, ο οποίος κατέκτησε την 8η θέση αφού περάσε το 1.65 με την 1η προσπάθεια.

Οι αγώνες διεξάγονται από τις 26.03 μέχρι τη 01.04 στο γραφικό Τορούν της Πολωνίας, και συγκεκριμένα στο εντυπωσιακό στάδιο Arena Torun όπου πραγματοποιούνται διεθνή μίτινγκ κλειστού στίβου και πανευρωπαϊκά, παγκόσμια πρωταθλήματα του κλασικού αθλητισμού.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η προσπάθεια όλων των Ελλήνων αθλητών γίνεται χωρίς καμία υλική και οικονομική στήριξη σε οποιαδήποτε επίπεδο, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει με τους αθλητές των περισσοτέρων χωρών.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->