Μια εξειδικευμένη μελέτη για την εύρυθμη λειτουργία των φραγμάτων της λίμνης Κάρλα πρόκειται να εκπονήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 318.222,01 ευρώ για τις «Υποστηρικτικές Μελέτες για την έγκριση από τη Διοικητική Αρχή Φραγμάτων του Ταμιευτήρα Κάρλας».

Ενα επικίνδυνο γεωλογικό φαινόμενο που αφορά μία καθίζηση εδάφους σε αγροτοδασική έκταση στον οικισμό Πετρωτού Καλλιθέας Ελασσόνας απασχολεί τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές που είδαν ξαφνικά τις τελευταίες τελευταίες 4 ημέρες με τις έντονες βροχοπτώσεις κυριολεκτικά τη γη να σκίζει κάτω από τα πόδια τους δημιουργώντας ένα ρήγμα μήκους τουλάχιστον 2 χλμ.

Τους μείον 4,3 βαθμούς Κελσίου άγγιξε η θερμοκρασία νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας. Σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου, το θερμόμετρο έδειξε κάτω από -4 βαθμούς στις περιοχές Παρανέστι και Νευροκόπι.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, η συγκέντρωση αλληλεγγύης στους τέσσερις αγωνιστές και μέλη της “Ανοιχτής Συνέλευσης” που κλήθηκαν για εξηγήσεις από την αστυνομία..

Περισσότερα Άρθρα...

giovani teliki

 

 kafes2

 night monimo