ΑΡΘΡΑ
Typography

Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι διπλή γιορτή για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, καθώς το Έθνος μας γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821.


Με υπερηφάνεια γιορτάζει ο απανταχού ελληνισμός, αλλά και όλη η οικουμένη, καθώς σε εκείνον τον ξεχωριστό αγώνα, άνθρωποι από διάφορες χώρες του κόσμου, είτε διαμόρφωσαν μέσω των έργων τους μία φιλελληνική κουλτούρα, είτε έδωσαν κι αυτοί το αίμα τους στον Αγώνα.
Το μήνυμα του 1821 για ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη είναι διαχρονικό και ισχυρό.Ιδιαίτερα στην κρίσιμη περίοδο των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, η θυσία των αγωνιστών είναι περισσότερο επίκαιρη από ποτέ.
Χρέος μας είναι να τιμούμε τους ήρωες με ευλάβεια,  να  παραδειγματιζόμαστε από τον αγώνα τους αλλά και να αγωνιζόμαστε για την  υπεράσπιση των θεμελιωδών  αξιών  της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, της πίστης και της αγάπης για τον πλησίον μας. Οφείλουμε όμως και να μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές την ελπίδα για καλύτερες μέρες, με άξονα τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και  ισότητας που αποτελούν αστείρευτη πηγή θάρρους και αισιοδοξίας για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας.
Εύχομαι  χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία σε όλους. Τα διδάγματα του 1821 να είναι οδηγός στα βήματα όλων μας.
Χρόνια πολλά Ελλάδα!
Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821!

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->