ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Με αφορμή την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η αντρική ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνετέλεσαν στο να έλθει εις πέρας η φετινή χρονιά.

Πρώτα από όλα, τους πρωταγωνιστές της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές, οι οποίοι τίμησαν την φανέλα, μόχθησαν και αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση. Ευχή όλων να είναι πρωτίστως υγιείς και κάθε χρονιά να εξελίσσονται και να φτάνουν όλο και πιο ψηλά!

Στον προπονητή της ομάδας κ. Σπύρο Παππά για το ήθος, τον καταρτισμό του, τη συνολική διαχείριση της ομάδας και το κίνητρο που εμφύσησε σε κάθε αθλητή προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Πάνω από όλα, για το γεγονός ότι, με τη δική του εμπειρία και την προσωπικότητα, εξήρε την έννοια του ομαδικού πνεύματος και έβαλε την υπογραφή του στην ιστορική πρώτη άνοδο της ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Στον άνθρωπο που αποτελεί τον πρωτεργάτη του Απόλλωνα, ένα πραγματικό κεφάλαιο για το μπάσκετ της περιοχής κ. Κώστα Ναούμ, ο οποίος εμπιστεύτηκε το ανδρικό τμήμα ώστε να συνεχίσει την πορεία του και να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μέσα σε μία περίοδο έντονου προβληματισμού και δυσοίωνων προβλέψεων για το μέλλον του, ελέω των όσων προκάλεσε η θεομηνία «Daniel» στο νομό μας.

Ξεχωριστά ευχαριστώ αξίζουν ολόθερμα στον πρόεδρο του Α.Σ. Καρδίτσας κ. Χρήστο Δεληγιάννη και τον Γεν. Γραμματέα κ. Γιώργο Χριστούλα για την πολύτιμη και ουσιαστική συμβολή τους σε αυτή την προσπάθεια. Οι δύο αυτοί άνθρωποι, αφού αφουγκράστηκαν το σκοπό ύπαρξης του αντρικού τμήματος, με πλήρη συναίσθηση και κατανόηση για τη δημιουργία χώρου σε αθλητές που θέλουν να παίξουν το άθλημα που αγαπούν, ανέδειξαν άλλη μία φορά το σκοπό της συλλογικότητας και της αγαστής συνέργειας και συνεργασίας. Με βαθιά γνώση κι ανεκτίμητη προσφορά, άλλαξαν την ιστορία του μπάσκετ στην περιοχή και απέδειξαν ότι μέσα από στοχευμένες ενέργειες ότι το άθλημα στο νομό και την πόλη μας μπορεί να βαδίσει μπροστά μόνο με κοινή πορεία. Εξάλλου, εδώ και δύο χρόνια ο Απόλλων έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τον Α.Σ. Καρδίτσας, αποτελεί κομμάτι του οργανισμού και έτσι θα συνεχίσει, με γνώμονα την ενότητα και την πρόοδο του Καρδιτσιώτικου μπάσκετ. Η προσπάθεια του Α.Σ.Κ., στο κορυφαίο πια επίπεδο, αποτελεί για όλους μας πηγή έμπνευσης και υποχρέωση να τη στηρίξουμε για όσα προσφέρει στον τόπο, τα οποία είναι πολλά περισσότερα από το μπάσκετ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στον ορθοπεδικό ιατρό κ. Βασίλη Αμπράζη και τον φυσικοθεραπευτή κ. Σεραφείμ Κυρίτση για τις καίριες υπηρεσίες τους στην ομάδα καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στον ειδικό καρδιολόγο κ. Νίκο Μιχαλάκη που ανέλαβε αφιλοκερδώς τον καρδιολογικό έλεγχο των αθλητών μας.

Στον graphic designer κ. Θωμά Χρυσικό για τα καλαίσθητα γραφικά/εικαστικά, στον filmmaker κ. Κωνσταντίνο Χουλιάρα, στη φωτογράφο κα Κατερίνα Γρηγορίου για την παρουσία τους στο γήπεδο και τη φροντίδα ώστε να διαθέτουμε επαγγελματικό οπτικοακουστικό υλικό για τις καλύτερες μπασκετικές μας αναμνήσεις.

Στον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Παναγιώτη Ευθυμίου, τον πρώην Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΚ κ. Γιάννη Ρόβα και την ομάδα εργασίας του Οργανισμού για τη διαχείριση του προγράμματος, τη διευκόλυνση παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και την άψογη συνεργασία για τη χρήση του κλειστού γυμναστηρίου στο ΕΑΚ της πόλης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς στον κ. Δημήτρη Παύλου για τη διαρκή φροντίδα και την πολύτιμη γνώση της αθλητικής πραγματικότητας στην περιοχή, συμβάλλοντας διαχρονικά στην ομαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, προς όφελος όλων των σωματείων, αθλητών και αθλούμενων.

Στα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν αδιάλειπτα και με σημαντική προβολή την προσπάθειά μας, συμβάλλοντας με το έργο τους στο να υποστηριχθεί το όλο εγχείρημα.

Στο φίλαθλο κόσμο της πόλης που τίμησε την ομάδα και με την παρουσία του, εντός κι εκτός έδρας, τη στήριξε δυναμικά σε κάθε ματς. Η εικόνα της κερκίδας και η προσέλευση ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση της ομάδας και το επιπλέον κίνητρο για την αίσια έκβαση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, συγχαίρουμε την Ε.Σ.ΚΑ.Θ. για την ομαλή και άρτια διεξαγωγή των φετινών πρωταθλημάτων και ειδικότερα της δομής της Α2 κατηγορίας που έδωσε κίνητρο σε περισσότερα σωματεία κι επέτρεψε να διεκδικήσουν στόχους, αναβαθμίζοντας τις διοργανώσεις και αυξάνοντας τον καλώς εννοούμενο ανταγωνισμό. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στην τεχνολογική αναβάθμιση της Ένωσης που αποτελεί μία εκ των πλέον εκσυγχρονισμένων σε τεχνογνωσία στη χώρα μας.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->