ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας νέο έργο, προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ για τη βελτίωση του δρόμου που ενώνει το Μουζάκι με το Κρυονέρι.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης τάφρου τριγωνικής διατομής ή τάφρου ερείσματος, καθαίρεσης και ανακατασκευής όπου απαιτείται τοιχείων αντιστήριξης και κοιτοστρώσεων από σκυρόδεμα, άρσης καταπτώσεων και καθαρισμού πρανών, καθαρισμού οχετών αποχέτευσης ομβρίων, κατασκευής επιχωμάτων με θραυστά επίλεκτα υλικά κατηγορίας Ε4, αποκατάστασης της βάσης του οδοστρώματος όπου απαιτείται, νέα ασφαλτόστρωση, σήμανση και διαγράμμιση.

«Δρομολογούμε ένα ακόμη έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. Συνεχίζουμε να χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και ενισχύουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

kokkinoskoyfitsa2 vert

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->