ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Την  Τετάρτη 15  Μαρτίου 2023 οι μαθητές της Β΄ τάξης του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του σχολείου μας πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο  Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο, "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΕ"  των Σοφάδων Καρδίτσας, Υπεύθυνοι συνοδοί  ήταν οι καθηγητές του τομέα,  κ. Τσακνάκης Χρήστος,  κ. Αγγελούση Ελένη και κ. Καραγιαννάκη Παρασκευή. 

   Οι μαθητές  παρακολούθησαν σε ρεαλιστικό χρόνο την διεκπεραίωση υποθέσεων σχετικές με Φορολογικές και Συμβουλευτικές υποχρεώσεις  της επιχείρησης.               Ο υπεύθυνος παρουσίασης οικονομολόγος  κ. Καρανάσιος Δημήτριος καθώς και οι ιδρυτές της επιχείρησης κ. Χριστοφόρου Χριστόφορος , κ. Καρανάσιος Θωμάς και κ. Κοντοβάς Δημήτριος ενημέρωσαν τους μαθητές για τις νεότερες οδηγίες  και τα νέα δεδομένα που έχουν πλέον καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη φορολογική - λογιστική νομοθεσία και πρακτική.
Στόχος της παρουσίασης ήταν οι μαθητές να αποκτήσουν μεταγνωστικές δεξιότητες ως προς τον τρόπο διαχείρισης αυτών των αλλαγών και των επιπτώσεών τους, όπως εξάλλου θα κληθούν να κάνουν και σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->