hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

topiki agora pappas fro

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Ο Γιάννης Γεννάδιος, όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο εδώ και καιρό το karditsapress θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Καρδίτσας.


Η πορεία προς τις εκλογές συζητήθηκε σε συνάντηση δεκάδων γνωστών και επώνυμων στελεχών της κεντροαριστεράς και όχι μόνο που κατοικοεδρεύουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΠΕΔ το βράδυ της Παρασκευής κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Γεννάδιου και σύμφωνα με πληροφορίες παραβρέθηκαν σχεδόν 100 άτομα.
Στις τοποθετήσεις τονίστηκε η ανάγκη δημιουργίας ενός συνδυασμού «ευρείας αποδοχής» ικανού να επικρατήσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 που θα απευθύνεται «παντού».
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι επίσημες σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες, κοντά στην Κυριακή των Βαΐων, με κάλεσμα του Γιάννη Γεννάδιου για συμμετοχή στην προσπάθεια και με τρόπο που θα σηματοδοτεί την «ενότητα.»
Η απόφαση Γεννάδιου να διεκδικήσει τον δήμο Καρδίτσας, τον οποίο υπηρέτησε και στο παρελθόν από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και του αντιδημάρχου αλλάζει τα σημερινά δεδομένα, με την μάχη να αναμένεται αμφίρροπη.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->