Με τρεις ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 7/12/2023 έως Τετάρτη 13/12/2023

Ο Παιδικός Θίασος Σάββα Γραμμάτικα παρουσιάζει σε θεατρική διασκευή το κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Ο λύκος καιη αλεπού».

Από 14 έως 23 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιηθεί το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Με δυο νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο δημοτικό κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 16/11 έως Τετάρτη 22/11:

Η ταινία της Εύας Νάθενα, “Η Φόνισσα”, βασισμένη στο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, έρχεται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας από 30/11 έως 6/12/2023. Αναλυτικά

Με αφορμή την 6η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών,  που φιλοξενείται στο Πήλιο στα τέλη Νοεμβρίου 2023, από την Ερευνητική Μονάδα Δομικών Κατασκευών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους 'ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ' επιχειρεί να συγκεντρώσει μια ανθολογία από μικρές προσωπικές ιστορίες απ' όλη την Ελλάδα ... εικόνες, αφηγήσεις, βιώματα, που μας θυμίζουν τον λόγο για τον οποίο παίρνουμε τα βουνά ξανά και ξανά.

Με την περιπέτεια «Ναπολέων» συνεχίζονται και μια ταινία κινουμένων σχεδίων συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Με τρεις νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Από την Πέμπτη 9/11/2023 εώς Τετάρτη 15/11/2023

Το karditsapress.gr σας πάει παιδικό θέατρο. Ο Παιδικός Θίασος Σάββα Γραμμάτικα παρουσιάζει σε θεατρική διασκευή το κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Ο λύκος και η αλεπού», την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο  Καρδίτσας.

Μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μέσα στο 2024, είναι το νέο φιλμ για τον «Πλανήτη των Πιθήκων».

Περισσότερα Άρθρα...

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

kokkinoskoyfitsa2 vert

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->