Ανοίγει τις «πύλες» της η Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου με το θεατρικό έργο του Νηλ Σάιμον «Το αταίριαστο ζευγάρι».

Με δυο περιπέτειες και χριστουγεννιάτικα κινούμενα σχέδια συνεχίζονται οι προβολές στο Δημ. Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 6/12 έως Τετάρτη 12/2/2018

Με την ταινία «ΑΙΓΑΙΟ: SOS» συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 15/11 έως Τετάρτη 21/11:

Η Παιδική Παράσταση Του Χειμώνα "Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ" του Frank Baum στις 8 Δεκεμβρίου στην Καρδίτσα.

Με δυο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 8/11/18 έως Τετάρτη 14/11/18:

Mε μια περιπέτεια φαντασίας και ένα θρίλερ συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 29/11 εως Τετάρτη 5/12:

Με δύο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές από Πέμπτη 1 Νοεμβρίου έως Τετάρτη 7 Νοεμβρίου  στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζεται η προβολή της ταινίας «ΑΙΓΑΙΟ: SOS» Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, ενώ το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με μια ταινία μυστηρίου και μια κινουμένων σχεδίων.

Με μια ταινία τρόμου και κινούμενα σχέδια συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 25/10 έως Τετάρτη 31/10/2018:

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Καρδίτσα στο Δημοτικό Κιν/θέατρο την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 11:30 &στις 16:30το απόγευμα το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα»

Οι μαθητές του ΓΕ.Λ Μουζακίου την Τρίτη 23/10/2018 παρακολούθησαν στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και της Θεατρολογίας , τη θεατρική παράσταση του Τένεσι Ουίλιαμς «Γυάλινος Κόσμος», που ανέβασε στο δημοτικό θέατρο Μουζακίου η θεατρική ομάδα «Επίκεντρο».

Περισσότερα Άρθρα...

 kafes2

 giovani teliki

  karla teliko