Το τραγούδι της ξενιτιάς ή αλλιώς "Φεγγάρι μάγια μου ΄κανες" σε στίχους του Ερρίκου Θαλασσινού και μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Ερμηνεύει ο Γιώργος Σακελλαρίου!

Ο Γιώργος Σακελλαρίου ερμηνεύει μοναδικά το εξαιρετικό κομμάτι του Μίκη Θεοδωράκη "Παράπονο" που είχε ερμηνευθεί από τον Στέλιο Καζαντζίδη για τον δίσκο "Πολιτεία"* το 1961.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τηνΤρίτη 20 Οκτωβρίου στις 8.00μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) συναυλία πιάνου στην οποία
συμμετείχαν σπουδαστές των τάξεων του Αλέξανδρου Βασιλείου και Γιώτας Καραγιάννη.

Την νύχτα της 18ης Σεπτεμβρίου, η Καρδίτσα βίωσε μια από τις χειρότερες καταστροφές στην σύγχρονη ιστορία της.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να σκορπάει τον θάνατο και στη χώρα μας. Ο Ζήσης Κασιάρας έφυγε από τη ζωή στα 53 χρόνια της ζωής του…

Επιστρέφοντας στην κανονικότητα… πολύ σχολαστικά, το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας (ΔΟΠΑΚ) διοργανώνει την πρώτη συναυλία της σχολικής χρονιάς 2020-21 με σπουδαστές της Ανωτέρας Σχολής Πιάνου την Τρίτη 20/10/2020 στις 8 το βράδυ.

Επανεκτέλεση του γνωστού τραγουδιού του Απόστολου Καλδάρα σε στίχους του Πυθαγόρα σε ερμηνεία του Άρη Φαλιάγκα και ενορχήστρωση του Βασίλη Κωστούλα

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά ήταν η Έλενα Παπαρίζου, η οποία έχει καταγωγή από το Μουζάκι Καρδίτσας, το οποίο έπληξε ο Ιανός προκαλώντας βιβλικές καταστροφές.

Νέα επανεκτέλεση του γνωστού τραγουδιού του Μίκη Θεοδωράκη σε ενορχήστρωση του Βασίλη Κωστούλα και ερμηνεία από τον Μάκη Κουτσιούμπα.

Η Έλενα Τσιγάρα ήταν από τις φωνές που εντυπωσίασαν τους κριτές στις Κυριακάτικες (27/9) Blind Auditions του The Voice.

Περισσότερα Άρθρα...

  joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->