Μια ιδιαίτερη, αλλά και άκρως συμβολική, κίνηση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου συμπεριλήφθη στα μηνύματα που έφτασαν στη χώρα μας από τις ΗΠΑ.

Ο Δήμος Αργιθέας σας προσκαλεί σε μια μοναδική διαδικτυακή ζωντανή ρεμπέτικη συναυλία την Κυριακή των Αποκριών 14 Μαρτίου 2021 στις 20.30 μ.μ.

Ερμηνεία: Άρης Φαλιάγκας Ενορχήστρωση - Εκτέλεση: Βασίλης Κωστούλας, Στίχοι/Μουσική: Σταύρος Κουγιουμτζής 

Με ένα ρυθμικό κομμάτι, που σε καθηλώνει από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, και με την υπογραφή των καλύτερων στο είδος τους, στο μουσικό στερέωμα, μας συστήνεται δισκογραφικά, ο Θοδωρής Ζευγαράς.

Το τραγούδι της ξενιτιάς ή αλλιώς "Φεγγάρι μάγια μου ΄κανες" σε στίχους του Ερρίκου Θαλασσινού και μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Ερμηνεύει ο Γιώργος Σακελλαρίου!

Ο Γιώργος Σακελλαρίου ερμηνεύει μοναδικά το εξαιρετικό κομμάτι του Μίκη Θεοδωράκη "Παράπονο" που είχε ερμηνευθεί από τον Στέλιο Καζαντζίδη για τον δίσκο "Πολιτεία"* το 1961.

Σήμερα, Κυριακή και ώρα 18:00 45 καλλιτέχνες και συγκροτήματα προσφέρουν τις φωνές τους αφιλοκερδώς για καλό σκοπό

Την νύχτα της 18ης Σεπτεμβρίου, η Καρδίτσα βίωσε μια από τις χειρότερες καταστροφές στην σύγχρονη ιστορία της.

Η ανυπέρβλητη φωνή του Αντώνη Καλογιάννη με την ιδιαίτερη χαρακτηριστική χροιά βαρυτόνου θα ηχεί για πάντα στα αυτιά μας και στις καρδιές μας, ως ο αυθεντικότερος ερμηνευτής της μουσικής του Μ. Θεοδωράκη, μαζί με τον Πέτρο Πανδή και τη Μαρία Φαραντούρη.

Περισσότερα Άρθρα...

  joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->