Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χορωδιακή συνάντηση στη Στυλίδα το Σάββατο 28 Ιουνίου 2025, σε μια μαγευτική βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και πολιτισμό.
Η εκδήλωση φιλοξένησε χορωδίες από διάφορες περιοχές, προσφέροντας ένα πλούσιο και ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα που ενθουσίασε το κοινό. Ανάμεσα στις συμμετοχές ξεχώρισε η παρουσία της Χορωδίας του Δήμου Σοφάδων, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Γιαννελου και συνοδεία πιάνου την καθηγήτρια μουσικής κα Λιάνα Μίσσα , οι οποίοι εντυπωσίασαν με την καλλιτεχνική τους ερμηνεία και την υψηλή αισθητική του προγράμματός τους.
Την αποστολή συνόδευσε και στήριξε η διευθύντρια της Μουσικής Σχολής Σοφάδων, κα Κατερίνα Κούβελου, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ευκαιρία συνεργασίας και ανταλλαγής πολιτισμικών εμπειριών.
Αρωγός για ακόμη μια φορά, ο Δήμαρχος Σοφάδων, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα τη Χορωδία και συνολικά την πολιτιστική δράση του τόπου, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του για την προώθηση των τεχνών και της μουσικής.
Η χορωδιακή συνάντηση, αποτέλεσε γέφυρα πολιτιστικής επικοινωνίας, συνεργασίας, και ενότητας.