της Δρ. Φένιας Λέκκα, επιστ. υπεύθυνης Μουσείου Πόλης Δήμου Καρδίτσας

Σε μία πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση με αξιοσημείωτη συμμετοχή από το κοινό της πόλης, παρουσιάστηκε το Σάββατο, 12 Ιουνίου, η δεύτερη ποιητική Συλλογή του Καρδιτσιώτη βραβευμένου ποιητή Χρήστου Κολτσίδα.

Οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, λόγω του lockdown για την πανδημία του Κορωνοϊού θα γιορτάσουν μ’ ένα ξεχωριστό τρόπο την ημέρα αυτή

Η παρουσίαση του βιβλίου διοργανώνεται από τους Φίλους του Μουσείου Πόλης Καρδίτσας  το Σάββατο 12 Ιουνίου και εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο «εκ Καρδίτσης»

Οι παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, τιμώντας την επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, παρουσιάζει μια σειρά βιβλίων που αναφέρονται σ' εκείνη τη χρονική περίοδο,  τα οποία υπάρχουν στις παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας και απευθύνονται κυρίως σε παιδιά και εφήβους.

''Ο κόσμος άλλαξε... Δεν είναι πλέον ο ίδιος. Το μέλλον έγινε παρελθόν και σκοτεινιάζει μέρα με τη μέρα. Η γνώση έγινε άγνοια και φαντάζει πλέον μύθος''.

Οι παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, θέλουν να μεταφέρουν το μήνυμα της επετείου των 200 χρόνων από την επανάσταση, καθώς το έτος που διανύουμε είναι ένα έτος εθνικής γιορτής για τον Ελληνισμό, παρουσιάζοντας μια σειρά βιβλίων που αναφέρονται σ' εκείνη τη χρονική περίοδο,  τα οποία υπάρχουν στις παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Θράκα, η τρίτη ποιητική συλλογή του καρδιτσιώτη ποιητή και μουσικού Χρήστου Διαμαντή, με τίτλο "Κρυφές Σπουδές".

Μία  μόνο λέξη είναι το νόημα του 1821: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, η Βιβλιοθήκη του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Δήμου Παλαμά παρουσιάζει και προτείνει βιβλία για παιδιά και ενήλικες που αναφέρονται σε αυτήν την ιστορική περίοδο, τα οποία και υπάρχουν διαθέσιμα.

ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤΟΥΣΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 05/04/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00

Μπορεί ένα βιβλίο να κάνει τη διαφορά στην κοινωνία; Στην περίπτωση του Αριστείδη Διαμαντή, φάνηκε πως ναι.

Περισσότερα Άρθρα...

synetairistiki baner3

 emvolio 1

pilatos plagia.png

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->