“Ο κόσμος μεταβάλλεται διαρκώς. Τα πάντα αλλάζουν για όλους. Οι προκλήσεις είναι πιεστικές: η υποβάθμιση του περιβάλλοντος και η κλιματική αλλαγή, η δημογραφική μετάβαση, η μετανάστευση, η ανισότητα, και η πίεση στα δημόσια οικονομικά.

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, την ημέρα που γεννήθηκε ο μεγάλος Δανός παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Το μυθιστόρημα του Πέτρου Τατσόπουλου " Η κυρία που λυπάται" παρουσιάζει η Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων τουοινοποιείου Φίλια Γη ( στη Φίλια Δ. Σοφάδων).

Αναβάλλεται η εκδήλωση για την παρουσίαση του του βιβλίου «Το Δημοτικό μας Τραγούδι Όψεις και Απόψεις» του Ομ. Καθηγητή Β.Δ. Αναγνωστόπουλου στις 18/3/2020 λόγω της τρέχουσαςκατάστασης.

Παρουσιάζονται, μετά από μια παύση λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, «ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΚΑ– τσ’ θκειαζμ τσ’ Φώτους» στους Σοφάδες.

Η παρουσίαση του βιβλίου «Το Δημοτικό μας Τραγούδι. Όψεις και Απόψεις» του Β.Δ. Αναγνωστόπουλου θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Σαράτση στις 18 Μαρίτου 2020 στις 19.00.

Οι Εκδόσεις Φυλάτος σε συνεργασία με τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο “Καραγκούνα” σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Πάντου Ροδάνθης με τίτλο: “Μακιγιαρισμένες Ψυχές”, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο Αναψυκτήριο Παυσιλύπου

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα Καρδίτσας, στο πλαίσιο των 100 χρόνων από τη γέννηση του συγγραφέα και το ανακηρυχθέν έτος Αντώνη Σαμαράκη, προκηρύσσει τον 5ο Διεθνή Διαγωνισμό Διηγήματος  «Αντώνης Σαμαράκης».

Η παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Α. Αντωνίου «Εγκυκλοπαιδικό Βιογραφικό Λεξικό Νεότερης Θεσσαλικής Ιστορίας» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 13/12 στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων.

Είπαν οι μικροί φίλοι – αναγνώστες των παιδικών βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας και γέμισαν με χρώματα, τραγούδια, κέφι και παιχνίδια την παιδική βιβλιοθήκη συνοικίας «Λάκας Μαντζάρα», το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης!

Η παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Α. Αντωνίου Εγκυκλοπαιδικό Βιογραφικό Λεξικό Νεότερης Θεσσαλικής Ιστορίας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων.

Περισσότερα Άρθρα...

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->