Αρκετά μουδιασμένα, με τη συμμετοχή λίγων παιδιών, αλλά με όλα τα απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις, ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, ο 2ος κύκλος των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, με τίτλο «Ακολουθώ τα ίχνη των βιβλίων…», στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.

Πολιτική εκδήλωση οργάνωσε η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ την Παρασκευή 14 Αυγούστου στο Νεοχώρι Καρδίτσας, στην οποία έγινε παρουσίαση του βιβλίου του Μενέλαου Μούστου(Δάφνη) με τίτλο «ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ»

Ο Σύνδεσμος των απανταχού Καροπλεσιτών διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου : «Τα ΒΟΥΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ – Η Φιλοπρόοδος Ένωση Καροπλεσίου Αγράφων μέσα από το αρχείο του Γιάννη Κοσπεντάρη (1933-1936)»

To «Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο Φαναρίου Καρδίτσας» πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Δημήτρη Ντούσα «Φιλοσοφία και κοινωνιολογία της γλώσσας».

Ο συγγραφέας με καταγωγή απο την Καρδίτσα Γιώργος Κατσούλας κυκλοφορεί το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα «Ψυχίατρος Τυπάλδος»

Άλλη μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση προγραμματίζει η ΤΕ Καρδίτσα του ΚΚΕ την Παρασκευή 14 Αυγούστου στο Νεοχώρι (πλατεία Αγίου Γεώργιου) στις 19.30 μμ.

Η ευγνωμοσύνη είναι ένα πρίσμα θετικής στάσης, μια επιλογή. Όχι μόνο στις καλές στιγμές αλλά ακόμα και σε περιόδους κρίσης και το βιβλίο της Δήμητρας Διδαγγέλου «Ευγνωμοσύνη» μάς δείχνει ακριβώς αυτό, το πότε η ευγνωμοσύνη μπορεί να φανεί πιο χρήσιμη από ποτέ.

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 31 Ιουλίου ο 1ος κύκλος των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.

Με 2 ωραίες δράσεις συνεχίστηκαν την Τρίτη 7 Ιουλίου, οι Καλοκαιρινές Δραστηριότητες Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.

Ο Κώστας Τριανταφύλλου είναι, εδώ και μια σειρά ετών, δραστήριο και εκλεκτό μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και, ειδικότερα, της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας.

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη συνάντηση ποιητών στη λίμνη Πλαστήρα που πργματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Νεοχωρίου.

Περισσότερα Άρθρα...

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->