ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

«Ο Ελληνικός λαός αναγνωρίζει τα όσα προσέφερε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα τέσσερα τελευταία χρόνιακαι αυτό το απέδειξε στις κάλπες της 21ης Μαΐου και θα το αποδείξει εκ νέου στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δίνοντας ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχηματισμού κυβέρνησης», τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός,δίνοντας ισχυρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές.


«Από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και σήμερα όπου αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας μας, καταφέραμε παρότι αντιμετωπίσαμε διαδοχικές εξωγενείς κρίσεις, να μειώσουμε σε ρυθμό ρεκόρ το δημόσιο χρέος, να εξασφαλίσουμε τη σταθερή ανάπτυξη της οικονομίας μας, να μειώσουμε την ανεργία κατά 8% και να δημιουργήσουμε περισσότερες από 300.000 νέες θέσεις εργασίας. Η Ελλάδα χρειάζεταιισχυρή εκπροσώπησης διεθνώςκαι να επιτευχθεί αυτό είναι αναγκαίο να εξασφαλίσουμε ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας», σημείωσε ο κ. Κωτσός.
«Ο πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας είναι όλες οι πολιτικές οι οποίες εφαρμόζουμε να έχουν ως γνώμονα το κοινό καλό και ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Γι αυτό και καταφέραμε τα τελευταία 4 χρόνια να βελτιώσουμε σημαντικά την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Για να καταφέρουμε να χτίσουμε την Ελλάδα του αύριο είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε πολιτική σταθερότητα. Όλοι μαζί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά έχοντας στραμμένο το βλέμμα μας στο μέλλον», ολοκλήρωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

kotsos5 6 1

kotsos5 6 2

kotsos5 6 3

kotsos5 6 4

kotsos5 6 5

kotsos5 6 6

kotsos5 6 7

kotsos5 6 8

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->