ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε για τον Φωκιανό με συμμετοχή αθλητή του στο Διεθνή αγώνα βάδην που έγινε στο Άλυτους της Λιθουανίας, με συμμετοχή του Ανδρέα Παπαστεργίου και αθλητών από όλο τον κόσμο.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο νεαρός πρωταθλητής του Φωκιανού τερμάτισε τα 20Km βάδην σε 1ώρα.31΄.03΄΄ βελτιώνοντας κατά περίπου 7 λεπτά την επίδοση του από την αρχή του έτους και κατά 4 λεπτά το ατομικό του ρεκόρ. Ήταν σταθερός σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με σωστή τακτική και καθαρό μυαλό πέτυχε τον στόχο του και έβαλε βάσεις για μια πολύ καλύτερη επίδοση στο μέλλον και θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23.

Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 1 ώρα 35.22 και το είχε σημειώσει τον περασμένο Μάιο στο Πoντεμπράντι, ενώ το όριο που είχε θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ήταν 1ώρα.35΄.00΄΄

Με την επίδοση αυτή ο 20χρονος πρωταθλητής ετοιμάζεται για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, που είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 και θα γίνει στο Έσπου της Φινλανδίας στα μέσα Ιουλίου. Μαζί του θα βρεθεί και η η Όλγα Φιάσκα αθλήτρια που προπονείται στην Καρδίτσα με τον Ομοσπονδιακό προπονητή του βάδην Θανάση Δεληγιάννη, η οποία έχει πετύχει και αυτή το όριο των 20Km για την Φιλανδία.

Στο μίτινγκ κατέλαβε την 14η θέση στην κατηγορία Ανδρών και την 2η θέση στην κατηγορία Κ23. Στην Λιθουανική πόλη τον συνόδευσε ο προπονητής του.

Είναι τιμή για τον Φωκιανό να εκπροσωπείται με αθλητή του σε τόσο μεγάλους αγώνες, όπως το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η σοβαρή και προσεγμένη δουλειά από τους προπονητές του, που συντελείται από τα τμήματα υποδομής ως και την αγωνιστική ομάδα του έχουν ορατό αποτέλεσμα, μελλοντικούς πρωταθλητές.

papastergiou adreas 1

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->