media diaf topiki agora

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Typography

3 - 24 Αυγούστου 2025

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας έχει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσει την Κυριακή 3 Αυγούστου και ώρα 20:30 στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Νίκου Ντουρλιούμε τίτλο «Από τα χθόνια στα ουράνια και ανάμεσα»,που θα φιλοξενηθεί στον εμβληματικό χώρο της πρώην πυριτιδαποθήκης του Βυζαντινού Κάστρου Φαναρίου, από τις 3 έως τις 24 Αυγούστου 2025.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες μεγάλου φορμά με τοπία από όλη την Ελλάδα, από τον Αχέροντα μέχρι τον Όλυμπο και ανάμεσα η Θεσσαλία με τα πανέμορφα Άγραφα και το Φανάρι.Αποτελεί μια εικαστική προσέγγιση που συνδέει το παρελθόν με το παρόν, το γήινο με το πνευματικό, τον άνθρωπο με τον χώρο και τον χρόνο.

Ο Νίκος Ντουρλιός έχει συμμετάσχει σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας και το έργο του έχει βραβευτεί από το 3ο  Φεστιβάλ Φωτογραφίας και Βίντεο Πρέβεζας (22-30/06/2018) υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πρέβεζας. 

Ελπίζουμε η έκθεση να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πολιτιστική ζωή της περιοχής, αλλά και αφορμή για προβληματισμό και έμπνευση για το κοινό.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Καθημερινά 08:30 – 15:30


Πληροφορίες : 2441061564/79832

email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.facebook.com/ArchaiologikoMouseioKarditsas

fanari foto2

e-max.it: your social media marketing partner

 

 

 

 

 

  

   

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->