Είναι μερικές συμπτώσεις που σε κάνουν πραγματικά να μένεις άναυδος. Αλλά και να αντιμετωπίζεις με χιούμορ όλα όσα συμβαίνουν.

Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών να ικανοποιήθηκε από το νέο κλειστό, αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν όλοι σύμφωνοι με την κατασκευή του.

O ιός covid 19 εξακολουθεί να εξαπλώνεται ραγδαία. Ευτυχώς όμως η διάθεση για αλληλεγγύη και προσφορά στο συνάνθρωπο μεγαλώνει.

Τη σημασία της συνεργασίας, της ανταλλαγής γνώσεων και της κινητικότητας μεταξύ των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να καταστούν ανταγωνιστικές στις απαιτητικές συνθήκες της διεθνούς οικονομίας του 21ου αιώνα, ανέδειξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μιλώντας στο τελικό πανευρωπαϊκό διαδικτυακό συνέδριο του έργου Innogrow στο οποίο η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε ως συντονιστής εταίρος.

Συνεχίζονται οι εργασίες από την ΠΕ Θεσσαλίας προκειμένου να αποκατασταθεί η πρόσβαση προς το Λεοντίτο Αργιθέας καθώς τα νέα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν νέες ζημιές στα έργα ταχείας αποκατάστασης που ακολούθησαν τον Ιανό.

«Το επιδημιολογικό φορτίο είναι μεγάλο» τόνισε ο Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης

Κάθε ρεκόρ ερωτήσεων σε ένα θεμα έσπασε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Εκτορας Γάζος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης.

Περισσότερα Άρθρα...

  joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->