ΑΡΘΡΑ
Typography

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους ότι δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή όχληση από άτομα τα οποία διοργανώνουν για σήμερα μία   ‘’συνάντηση ¨ που έχει σχέση  με την πορεία των έργων ανάπλασης της Δημοτικής Αγοράς στα πλαίσια του “openmall” .

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας έχει κανονίσει συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρδίτσας ΚοΤσιάκο  καθώς και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους ΚοΣβερώνη και Κα  Μακρή ώστε να ενημερωθεί θεσμικά  για  το πλαίσιο της παρέμβασης , το χρονικό όριο του έργου και τον τρόπο που θα γίνει  .

Επίσης η Διοίκηση του Συλλόγου βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της  ένωσης  Επαγγελματιών πωλητών Λαϊκών Αγορών Καρδίτσας -Άγιος Φανούριος ΚοΤσιαχτάνη Γεώργιο και τον Πρόεδρο του Σωματείου  Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ν. Καρδίτσας ΚοΠολυγένη Άρη.

Σκοπός μας είναι οι παρεμβάσεις που θα γίνουν , να έχουν τις λιγότερες επιπτώσεις για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται εκεί. Έπειτα από τις σχετικές συναντήσεις , η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου , θα ενημερώσει τα μέλη του και όλους τους ενδιαφερόμενους και θα γίνει ανοιχτή συζήτηση επί του θέματος , με προτάσεις και παρεμβάσεις προς τους αρμοδίους. Γι αυτό οποιαδήποτε τυχόν ενέργεια με χρήση του ονόματος του Συλλόγου, στην οποία δεν έχει παρθεί απόφαση επ΄αυτού , είναι δυστυχώς μόνο  προς ίδιον όφελος…

Από τη Διοίκηση του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Αντωνίου Αριστοτέλης

Η Αντιπρόεδρος Νιάκα Σταυρούλα

Ο Γεν Γραμ Τσεκούρας Δημήτριος

Ο  Οικονομικός Επόπτης Σταμούλης  Απόστολος

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->