ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Υπογραφή σύμβασης από το Δήμαρχο Σοφάδων κ. Δημοσθένη Κατσή για το έργο ¨ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ (ΙΑΝΟΣ) ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΑΔΩΝ¨.


Υπεγράφη την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 από τον Δήμαρχο Σοφάδων Δημοσθένη Κατσή και το νόμιμο εκπρόσωπο της Αναδόχου εταιρείας «Κ/ΞΙΑ ΤΣΙΩΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΠΑΠΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ», κ. Αναστάσιο Τσιώκο η Σύμβαση κατασκευής έργου ¨ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ (ΙΑΝΟΣ) ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΑΔΩΝ¨.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 178.431,51 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών (ΣΑΕ 255 ΠΔΕ).
Το έργο περιλαμβάνει εργασίες ανακατασκευής της πλατείας της Κοινότητας Πασχαλίτσας η οποία υπέστη σημαντικές φθορές από τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020.
Η προθεσμία εκτέλεσης των εργασιών ορίζεται σε 12 μήνες, από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Σοφάδων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι ενέργειες για την βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας συνεχίζονται. Δεσμευτήκαμε ότι θα επισπεύσουμε όλες τις διαδικασίες για τα έργα που χαρακτηρίζονται χρήσιμα για την ανάπτυξη του Δήμου μας και αυτό πράττουμε. Επιπλέον θα παρακολουθούμε το έργο μέχρι την ορθή ολοκλήρωση του».

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->