upthessaly 

pilatospilatos1    

 

    

  

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ κ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ - Απο Δήμο Σοφάδων και Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών - Συμμετοχή Προέδρου ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου, Μάγια Τσόκλη, Καθηγητών

Στην Ιστορική Ρεντίνα << Την βασίλισσα των Αγράφων>> και στα Λουτρά Σμοκόβου του Δήμου Σοφάδων, συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαϊου, οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου των Αγράφων της Πίνδου με θεματολογία τον ΙΑΜΑΤΙΚΟ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
Είναι θέματα αιχμής συνολικά για το νομό Καρδίτσας και η επιλογή τους απο τους οργανωτές, Δήμο Σοφάδων και Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών, έγινε με στόχους την ευρύτερη προβολή των δυνατοτήτων του τόπου μας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Μαϊου και ώρα 6:00 μμ στην πλατεία Ρεντίνας και την Κυριακή 26 Μαϊου στις 10:30 πμ στα Λουτρά Σμοκόβου.

e-max.it: your social media marketing partner

 

 

 

  

 vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

  

   

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->