ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Στην κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογων του Ιουνίου, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η κατεύθυνση που θα πάρει μια πιθανή ανασύνθεση του πολιτικού χάρτη.

Ταυτόχρονα, είναι ένας σταθμός για την Ευρώπη, τη χώρα μας και τον κόσμο. Οι συσχετισμοί που θα διαμορφωθούν από αυτές, θα καθορίσουν τις απαντήσεις που θα δοθούν, ή δε θα δοθούν, στις αλλεπάλληλες κρίσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας, όπου κι αν ζούμε.

Μπροστά σ’αυτη τη μάχη η Νέα Αριστερά φιλοδοξεί να ανοίξει τον δρόμο για τη συγκρότηση μιας ισχυρής αριστερής, προοδευτικής  αντιπολίτευσης και δηλώνει παρούσα, για να κρατηθεί ζωντανή η υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης σε αυτό τον τόπο. Για να ανακτήσουμε την χαμένη αξιοπιστία μιας ολόκληρης παράταξης.

 Η Νέα Αριστερά Καρδίτσας υποδέχεται τους υποψήφιους ευρωβουλευτές και υποψήφιες ευρωβουλευτριες  , Γαβριήλ Σακελλαρίδη ,Ζωή Ακριβουλη, Νικήτα Μυλόπουλο και Έλενα - Ολγα Χρηστίδη, στην Ανοιχτή Εκδήλωση-Συζήτηση  στο Ρόπτρον Καφέ (αίθριο Νέας αγοράς Καρδίτσας), την  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  και  ώρα 7.30μμ.

Το πρωί οι υποψήφιοι/ες ευρωβουλευτές/τριες μαζί με μέλη και στελέχη της Νέας Αριστεράς Καρδίτσας θα επισκεφτούν την Λαϊκή Αγορά Παλαμά (11πμ) όπου θα συνομιλήσουν με παραγωγούς και καταναλωτές. Στη συνέχεια θα επισκεφτούν το Βλοχό (12.45μμ) και τη Μεταμόρφωση (1.30μμ) όπου θα έχουν συναντήσεις με τους κατοίκους και τους φορείς τους ώστε να συμβάλλουν και από τη Βουλή στη στήριξη των αιτημάτων τους που μήνες μετά την καταστροφή παραμένουν σε εκκρεμότητα οδηγώντας τους παραγωγούς της περιοχής και τους κατοίκους σε οριακή κατάσταση

Στις Ευρωκελογές του 2024 η Νέα Αριστερά δίνει τη  μάχη της ελπίδας  των  οραμάτων και της προοπτικής  και για τη Θεσσαλία!

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->