ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Αναμφισβήτητα η χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση αλλά και την καθημερινή κοινωνική μας ζωή έχει κάνει την τεχνολογία μέρος της ζωής μας.

Νύχτα-μέρα «αγκαλιά» με τον υπολογιστή είναι όλο και περισσότερα παιδιά στη χώρα μας. Αυτό έχει συνέπειες στην κοινωνική τους ζωή και την ατομική τους κατάσταση. Το Διαδίκτυο όμως δεν κρύβει μόνο γοητεία, αλλά και κινδύνους. Πρόκειται για μια εξίσου επιβλαβή και επικίνδυνη κατάσταση.
Για το σκοπό αυτό έπειτα από πρόσκληση του Διευθυντού του Δημοτικού Σχολείου Ανάβρας κ. Ξάφη Θωμά, η Ειδική Παιδαγωγός του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σοφάδων κ. Ελένη Σαλταγιάννη πραγματοποίησε δράση με θέμα: «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο – Eθισμός και ο ρόλος των γονιών» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ανάβρας την Παρασκευή 12/4/2024..
Παρουσιάστηκε τι σημαίνει εθισμός στο διαδίκτυο και ποια συμπτώματα παρουσιάζουν τα παιδιά για τα οποία πρέπει να ανησυχούν τους γονείς.
Δόθηκαν συμβουλές τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς.

Ακολούθησε ένας σωστός και εποικοδομητικός διάλογος με τους γονείς.
Η συμμετοχή του κοινού με τις ερωτήσεις που ακολούθησαν, κατέδειξαν την σπουδαιότητα του θέματος. Η εκδήλωση διήρκησε δύο ώρες, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Ευχαριστώ θερμά τον Διευθυντή του σχολείου κ. Ξάφη Θωμά, τους γονείς που παρευρέθηκαν στην παρουσίασή μου και τους αρμόδιους αντιδημάρχους την κ. Αλειφτήρα Σοφία και τον κ. Κατσιαντώνη Χρήστο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν κατά την υλοποίηση των δράσεών μου.
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σοφάδων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021 – 2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (ΕΚΤ+).

anavra drasi 1

anavra drasi 3

anavra drasi 4

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->